text_item_name 0-800-337-567 sales@gwt.in.ua
Інтернет-магазин GREENWORKS
111

Новини

ПІДГОТОВКА САДОВОЇ ТЕХНІКИ ДО НОВОГО СЕЗОНУ

Найчастіше користувачів цікавить питання правильної підготовки садової техніки до зимівлі. Однак мало хто замислюється про те, що правильна «розконсервація» так само важлива для безперебійної експлуатації і тривалої служби пристроїв.

GREENWORKS ПРОПОНУЄ РІШЕННЯ ПІД ЧАС БЛЕКАУТУ

Буває, що роботи майстра чекають терміново, але відсутність електрики не дає жодних шансів встигнути закінчити вчасно. Такої проблеми може не бути, якщо ви власник акумуляторної техніки Greenworks. Детальніше про види техніки, яка працює від акумуляторів і значно полегшить вам життя, читайте в статті!

САДОВИЙ ГАЙД НА ЛЮТИЙ

Перший день лютого! Ще 4 тижні… і весна — найважливіша для саду пора. Турбот в останній зимовий місяць небагато, але не варто про них забувати. Саме тому ми вирішили нагадати, що важливо встигнути зробити в саду до початку сезону і яка садова техніка Greenworks вам для цього знадобиться.

ПОДАРУЙТЕ КОМФОРТ РАЗОМ ІЗ GREENWORKS

Напередодні новорічних свят тільки й думок, що про подарунки для близьких та друзів. І так хочеться презентувати щось корисне та якісне, що дійсно порадувало б людину. Бренд техніки Greenworks пропонує вам безліч пристроїв, що стануть чудовим способом привітати зі святами кожного!

 

ОБИРАЄМО ІНСТРУМЕНТ: ШУРУПОВЕРТ, ГАЙКОВЕРТ ЧИ ГВИНТОВЕРТ

На перший погляд, питання дуже просте, але на практиці виявляється, що вибрати саме той інструмент, який потрібно, не завжди вдається правильно. Дуже важливо знати, на які показники, функціонал та особливості пристрою варто звертати увагу, щоб не помилитися. Давайте з'ясуємо, котрий з інструментів Greenworks найкраще відповідатиме вашим задумам!

ТЕХНІКА ДЛЯ НАВЕДЕННЯ ЛАДУ В САДУ: ПОВІТРОДУВКА ВІД GREENWORKS

Як зробити прибирання листя і сміття надворі швидким та якісним? Обрати правильну повітродувку чи повітродувку-пилосос! А розібратися в різноманітті моделей і вибрати ідеальний для себе пристрій допоможе стаття від команди Greenworks.

ДАЧНІ ПОРАДИ НА ЖОВТЕНЬ ВІД GREENWORKS

Хоч жовтень — це тільки середина осені, будь-який дачник і садівник знає, що це місяць, який завершує аграрний рік. Уже в листопаді через серйозне зниження температури багато чого не буде змоги зробити. Тому тримайте кілька порад щодо осінніх робіт від Greenworks.

ГАЙД: ОСІННІЙ ДОГЛЯД ЗА ГАЗОНОМ

Літо добігло кінця, отже, настав час осінньої обробки присадибної ділянки. І якщо всю теплу пору року ви старанно доглядали за своїм газоном, і він на знак подяки вітав вас здоровим і пишним виглядом, то й восени не варто про нього забувати. Адже тільки регулярний догляд забезпечить його красу на довгі роки. Саме тому необхідно знати особливості осінньої обробки газону та види садової техніки Greenworks, яка вам у цьому допоможе.

Есть необработанные заказы

Notice: Undefined variable: newOrdersExists in /home/autobook/gwt.in.ua/www/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_new_polianna_template_common_footer.tpl on line 519Необработанных заказов: